Actualitat


VICENÇ VILLATORO ENS PRESENTA "MASSA FOC" EL SEU NOU LLIBRE D'ASSAIG


El proper Dijous 11 d'abril a les 19.30 hores al nostre showroom del carrer Comtal, en Vicenç Villatoro presentarà, en exclusiva pels nostres clients el seu nou asssaig titulat "Massa Foc...Diàlegs extremament apòcrifs entre Savonarola i Maquiavel."
Paralel·lament la Gemma presentarà la seva ROSA DE SANT JORDI, un disseny exclusiu i limitat per lluir-la el Dia del Llibre i la Rosa.
Us hi esperem. Us preguem confirmació si hi esteu interessats a assistir.


ROSA DE SANT JORDI by GEMMA LÓPEZ (EDICIÓ LIMITADA)

ROSA DE SANT JORDI by GEMMA LÓPEZ (EDICIÓ LIMITADA)Entrem en el mes del Llibre i de la Rosa, Sant Jordi, un dels dies més bonics de l'any. I per celebrar-ho la Gemma torna a reeditar la seva Rosa de Sant Jordi, un disseny exclusiu edició limitada de la seva vissió de rosa realitzada en plata i or amb prisma de turmalina rosa en brut. Regala-te-la per portar una rosa diferent en aquest maravellós dia.


VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter