Actualitat


SALON INTERNATIONAL MINERAUX·FOSSILES·PIERRES PRÉCIEUSES·BIJOUX PARIS

SALON INTERNATIONAL MINERAUX·FOSSILES·PIERRES PRÉCIEUSES·BIJOUX PARISDurant els dies 29, 30 de Novembre i 1 de Desembre estarem exposant les nostres joies al Salo Internacional de Minerals, Fòssils, Pedres precioses i joies de Paris que tindrà lloc a l'Espace Charenton de Paris (327, rue de Charenton). Serà un plaer atendre-us al nostre stand D-10.


EXPOGEMA 2019 MADRID IV EDICIÓ. STAND Nº3

EXPOGEMA 2019 MADRID IV EDICIÓ. STAND Nº3Del 14 al 15 de Desembre, exposarem les nostres joies al Palacio ETSI MINAS Y ENERGÍA (Calle Ríos Rosas 21) de Madrid. El nostre stand es el numero 3. Us hi esperem


NOVA COL·LECCIÓ MOLDAVITA EN OR - EDICIÓ LIMITADA

NOVA COL·LECCIÓ MOLDAVITA EN OR - EDICIÓ LIMITADA
VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter