Actualitat


PRESENTACIÓ "LA TRISTEZA DEL SAMURÁI" DE VÍCTOR DEL ÁRBOL

PRESENTACIÓ "LA TRISTEZA DEL SAMURÁI" DE VÍCTOR DEL ÁRBOLMai ens habríem imaginat que un dia podríem presentar al nostre espai de joies un escriptor com en Víctor del Ärbol, Premi Nadal 2015 per la "Víspera de Casi Todo" i una novel.la com "La Tristeza del Samurái", Premi PRIX POLAR EUROPÉEN 2012, a la millor novel·la negra europea , traduida a més de 10 idiomes diferents i tot un Best Seller a França.
Si voleu gaudir-ne d'una bona estona amb en Víctor, us esperem al nostre espai de joies el proper Dijous 26 de Març a les 19 hores


NOVA COL·LECCIÓ WATERMELON 2020- EDICIÓ LIMITADA

NOVA COL·LECCIÓ WATERMELON 2020- EDICIÓ LIMITADA
VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter