Actualitat


EXPOSICIÓ TRESORS 2019 "CONTEMPORARY CATALAN JEWELRY & OBJECT

EXPOSICIÓ TRESORS 2019 "CONTEMPORARY CATALAN JEWELRY & OBJECTDurant els dies 10,11 ,12 d'Octubre les nostra sèrie de penjolls-agulles anomenats "CONTRA VENT I MAREA" formaran part de la EXPOSICIÓ TRESORS 2019, un compendi de Joia i Objecte contemporanis elaborats per joiers catalans.
La exposició la podreu vuere dins de l'esdeveniment JOYA BARCELONA que tindrà lloc a l'edifici DISSENY HUB BARCELONA (Gran Via de les Corts Catalanes 37)


GEMWORLD MUNICH

GEMWORLD MUNICHDel 25 al 27 de Octubre exposarem les nostres joies a la fira de minerals de Munich GEMWORLD, a la Messe München. Estarem ubicats al pavelló B5 i el nostre stand és el 718. Us hi esperem!!!


"VELES E VENTS" EXPOSICIÓ D'AQUAREL·LA I JOIA by RICARD MELET I GEMMA LÓPEZ

"VELES E VENTS" EXPOSICIÓ D'AQUAREL·LA I JOIA by RICARD MELET I GEMMA LÓPEZDel 16 de Setembre al 31 d'Octubre ens complau convidar-vos a visitar "VELES E VENTS" , una pionera exposició conjunta de les increíbles aquarel·les obra de l'arquitecte RICARD MELET MONZÓN combinades amb la nova edició limitada de penjolls amb òpal, y pedres en brut de la Col·lecció Vel·lers de la GEMMA LÖPEZ.
La inauguració de la mostra serà de Dilluns 16 a Dijous 19 de Setembre de 18 a 20 hores al nostre showroom. A l'acte servirem una copa de cava a tots els assistents.
Les aquarel.les d'en Ricard Melet es podran adquirir al preu de 25 € o gratuitament amb la compra d'una de les nostres joies.
US HI ESPEREM!!!!


VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter