Actualitat


INSTAGRAM LIVE: SENSIBILITATS AMB ROCIO BONILLA

INSTAGRAM LIVE: SENSIBILITATS AMB ROCIO BONILLAEl proper DIJOUS 22 ABRIL a les 17.30h, tindrem un Instagram Live molt especial: parlarem de Sensibilitats amb l'escriptora e il.lustradora infantil ROCIO BONILLA. Sovint passa que dos oficis, com la joieria i les il.lustracions i els contes infantils, poden arribar a ser molt semblants quan parlem de sensibilitats alhora d'expressar emocions.
Parlarem sobre aixó amb la Gemma i la Rocío i, com no podría ser d'una altra manera per Sant Jordi, presentarem el nou conte de la Rocío titulat HISTÒRIA D'UN VEÏNAT"


JA CONÈIXES LES NOSTRES JOIES DE SANT JORDI?

JA CONÈIXES LES NOSTRES JOIES DE SANT JORDI?La Diada de Sant Jordi de 2021 serà sens dubte una jornada molt especial per la singularitat dels moments que estem vivint. És per aquest motiu que hem fet una sel.lecció de joies commemoratives d'aquest esdeveniment , que per nosaltres té una relevant importància. Aquestes noves edicions limitades amb referències e inspiracions florals podreu adquirir-les concertant cita prèvia per visitar-nos al showroom o bé mitjançant la nostra botiga online. Tots aquells que, durant aquest mes, compreu una de les nostres joies, sereu obsequiats amb una aqüarel.la de l'Edició "FLORAL" del nostre benvolgut amic Ricard Melet


GEMMA PARTICIPA AL SPOT DE TV #ComparteixArtesaniaENTREVISTA A GEMMA I JOAN A MINERAL GEM SAINTE MARIE AUX MINES 2019VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter