Actualitat


INSTAGRAM LIVE "FEBRER, EXPOSICIÓ DE MINERALS I GEMMES AMB MARIDATGE DE JOIES"

INSTAGRAM LIVENo us perdeu el nostre nou INSTAGRAM en DIRECTE dedicat a presntar-vos l'exposició de minerals, gemmes i joiea que realitzarem al nostre espai durant el mes de Febrer. Us informarem de tot el que podreu veure si ens demaneu cita previa i de les sorpreses i la màgia de les pedres que us presentarà la Gemma i en Joan. A tots els que no pogueu seguir el directe, el podreu veure en diferit al nostre compte d'Instagram @gemmalopezjoies. Recordeu que la exposició també la podreu visitar entre hores previa cita, enviant un correu electrónic al contacte de la web, trucant al telèfon del contacte o enviant un whatsapp al 658933378 (Joan).


EXPOSICIÓ DE JOIES , GEMMES I MINERALS PRECIOSOS

EXPOSICIÓ DE JOIES , GEMMES I MINERALS PRECIOSOSAmb la cancelació els darrers anys d'Expominer, la fira de pedres, minerals i joies per antonomasia de la nostre ciutat, Barcelona s'ha quedat orfe d'un esdeveniment on poder trovar joies i pedres exclusives, diferents i de qualitat. Davant d'aquesta situació hem decidit dedicar el mes de Febrer a poder-vos oferir una sel·lecció de pedres en brut i gemmes que al llarg dels anys hem anat adquirint de diferentes parts del món a preus molt atractius per que podeu triar i remenar per fer-vos amb ella la vostra Joia a la Carta personalitzant-la amb la Gemma. Concerteu la vostre cita prèvia enviant un correu electrònic al contacte de la web, trucant al nostre taller o enviant-nos un whatsapp al 658933378 i podreu gaudir d'una àmplia sel.lecció d'òpals australians, blaus del perú, de foc mexicans i altes qualitats en brut de labradorites, pedres lluna, tanzanites, maragdes, peridots, aiguamarines, rubí-zoisita, turmalines,etc... amb les que poder convertir en realitat la joia dels vostres somnis.


GEMMA PARTICIPA AL SPOT DE TV #ComparteixArtesaniaENTREVISTA A GEMMA I JOAN A MINERAL GEM SAINTE MARIE AUX MINES 2019VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter