Actualitat


OCTUBRE MES DE LES GEMMES.

OCTUBRE MES DE LES GEMMES.Davant la cancelació de moltes de les fires de minerals a les que solem anar a exposar, hem decidit fer la nostra pròpia fira al nostre espai de joies. Per què al nostre showroom Octubre és el MES DE LES GEMMES. Demana la teva cita prèvia i podràs gaudir d'immenses posibilitats : atenció indivildualitzada i especialitzada; explicació de la Gemma amb el seu taller de pedres, tría i compra de gemmes amb un 10% de descompte, personalització de la joya en funció de la gemma adquirida, etc... Tot això mentre degusteu un cafè o una copa de cava, com si fòssiu a casa vostra. A tots aquells que no us vingui be assistir presencialment, podreu seguir els nostres directes explicant les nostres gemmes i les seves propietats per Instagram (gemmalopezjoies) tots els dimarts a les 17.30 hores i, els que tingueu interés en veure el vídeo a un altra hora els deixarem penjats al nostre Facebook.


EXPOSICIÓ D'AQÜAREL·LES "FLORAL" by RICARD MELET PRORROGADA FINS 31 OCTUBRE

EXPOSICIÓ D'AQÜAREL·LES "FLORAL" by RICARD MELET PRORROGADA FINS 31 OCTUBREAra per la compra d'una de les nostres joies rebràs un regal molt especial: una aqüarel·la de la col·lecció limitada "FLORAL" realitzades per en RICARD MELET. Com ho pots fer? Doncs molt fàcil. Pots fer-ho PRESENCIALMENT al nostre espai de joies CONCERTANT CITA PRÈVIA o bé comprant a la nostra BOTIGA ONLINE i la rebràs a casa teva.


GEMMA PARTICIPA AL SPOT DE TV #ComparteixArtesaniaENTREVISTA A GEMMA I JOAN A MINERAL GEM SAINTE MARIE AUX MINES 2019VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter