Actualitat


BON NADAL I FELIÇ ANY 2019

BON NADAL I FELIÇ ANY 2019Us desitgem de tot cor l'equip de Gemma López Barcelona


HORARIS ESPECIALS PER NADAL i REIS

HORARIS ESPECIALS PER NADAL i REISAmb motiu de les festes de la Puríssima i Nadal, els nostres horaris queden configurats de la següent manera:
Dies laborables: De 10 a 14 h / De 17 a 20 h
Dijous 6 de Desembre: TANCAT
Divendres 7 de Desembre: De 10 a 14 h / De 17 a 20 h
Dissabte 22 de Desembre: De 10 a 14 hores
Dilluns 24 de Desembre: De 10 a 14 hores / Tarda TANCAT
Dilluns 31 de Desembre: De 10 a 14 hores / Tarda TANCAT
Dissabte 5 de Gener: De 10 a 14 hores


NOVA COL·LECCIÓ "OPEN OPAL RINGS" EDICIÓ LIMITADA

NOVA COL·LECCIÓ "OPEN OPAL RINGS" EDICIÓ LIMITADANadal és a tocar i ho hem volgut celebrar creant en edició limitada, la nova col·lecció d'anells únics amb òpal oberts per la seva part superior. Amb els "OPEN OPAL RINGS" volem contribuir a expandir les nostres propostes de peça única per què tots vosaltres pogueu realitzar aquell regal especial per a la vostra gent estimada durant aquestes festes. Tots els anells són en plata i or i en podeu trobar de dos tipus: opal i contrastant amb la planxa d'or a l'altre part superior de l'anell y òpal amb diamant en brut a l'altre part del braç.


VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter