Actualitat


CONCURS INSTAGRAM gemmalopezjoies

CONCURS INSTAGRAM gemmalopezjoiesVols guanyar un penjoll peça única de Jaspe fet en plata i or dissenyat per la Gemma? Si? Doncs és ben fàcil. Només has de participar en el concurs al nostre Instagram. Com pots participar? Es fàcil també:
1. Has de seguir el nostre compte d'Instagram (gemmalopezjoies)
2. Penja una foto amb una de les nostres joies a la teva galeria
3. Menciona'ns amb la ressenya @gemmalopezjoies
4. Concursa al sorteig i guanya!!!!
Tens de temps fins al 30 DE JUNY. El sorteig serà el dia 2 DE JULIOL i, si n'ets l'afortunat guanyador, t'enviarem un missatge al teu perfil d'Instagram per avisar-te. QUE HI HAGI SORT!!!!


MINERAL & GEM INTRENATIONAL SHOW SAINTE MARIE-AUX-MINES

MINERAL & GEM INTRENATIONAL SHOW SAINTE MARIE-AUX-MINESDel 27 al 30 de Juny, exposarem les nostres joies a Sainte Marie-Aux-Mines, al cor de l'Alsàcia francesa dins del marc de la fira internacional Mineral&Gem.
Estarem emplaçats al pavelló Salle Prestige a la zona ZG i el nostre estand es el SP 202-204
Us hi esperem


NOVA COL·LECCIÓ "COLLARS" by GEMMA LÓPEZ

NOVA COL·LECCIÓ "COLLARS" by GEMMA LÓPEZSi vols lluïr una peça especial per aquest estiu que ja tenim a tocar, no et perdis la nova col.lecció "COLLARS", una edició limitada de collars amb tanca integrada d'or i plata amb diferentes pedres. Els pots trobar en lapislàtzul en brut, amazonita en brut, cianita en brut, aiguamarina en brut, labradorita en brut i turmalina negra en brut


JA SOM 3000 FOLLOWERS A FACEBOOK


GRACIES A TOTS I TOTES ELS QUE HO HEU FET POSIBLE


VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter