Actualitat


GEMMA LÓPEZ PARTICIPARÀ AL MARKET ARRELS

GEMMA LÓPEZ PARTICIPARÀ AL MARKET ARRELSBenvolguts amics;
Us volem proposar una tarda especial el día 15 de Juliol. Com a cosa excepcional formarem part de les paradetes d'artesania, moda, complements i gastronomia del Market Arrels que tindrà lloc al Restaurant MASIA ARRELS, en un idílic indret al costat de l'entrada Sud de Girona.
A més a mes comptarem amb el concert en directe de la Lydia Torrejón i, si voleu, podreu quedar-vos a sopar al restaurant.
No t'ho perdis. Vine a passar la tarda amb nosaltres. T'hi esperem!!!


HORARI ESPECIAL DE JULIOL. DIVENDRES TANCAT PER LA TARDA

HORARI ESPECIAL DE JULIOL. DIVENDRES TANCAT PER LA TARDA
EXPOSICIÓ TRESORS A GALERIA "LA GALELLER" SEVILLA


Es un plaer formar part de l' EXPOSICIÓ TRESORS al costat de grans amics y millors professionals de la Joieria Contemporanea Catalana


080 BCN FASHION WEEK - FASHION MARKET - VIDEO


Us deixem un vídeo resum sobre la nostra participació. Moltíssimes gràcies per visitar-nos


GUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter