Actualitat


PRESENTACIÓ FESTIVAL GASTRO-LITERARI "MORELLA NEGRA COM LA TRUFA"

PRESENTACIÓ FESTIVAL GASTRO-LITERARI "MORELLA NEGRA COM LA TRUFA"El proper Dimarts 4 de Febrer de 2019 a les 19 hores presentarem al nostre taller de joieria el Festival Gastro-Literari MORELLA NEGRA COM LA TRUFA" que tindrà lloc a la bonica localitat dels Ports del 14 al 16 de Febrer. A la presentació hi asistirán alguns escriptors que participen al festival com en Carlos Quílez o Eduard Palomares. Al acte degustarem platillos de trufa de Morella y vins DO Castelló


FEBRER MES DE L'ÓPAL.

FEBRER MES DE L'ÓPAL.Arriba el mes de l'Òpal. Aquest any ho hem adelantat al Febrer ja que, al mes de Març, més destinat a aquesta promoció, hi tenim la Fira de MInerals de Luxemburg a més d'una presentació de novel.la negra encara per concretar.
A tots aquells que no conegueu la promo fem un 15% de descompte en tota la nostra gamma d'òpal australià i etíop així com en tota la línea d'òpal boulder australià traspassat amb moltes novetats e interessants preus.


NOVA COL·LECCIÓ WATERMELON 2020- EDICIÓ LIMITADA

NOVA COL·LECCIÓ WATERMELON 2020- EDICIÓ LIMITADA
VIDEO ENTREVISTA A CÀRREG DE FIRANEWS - FIRA DE BARCELONAGUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter