Customitzacions

“Transformació de Joies amb història”

En els darrers anys hem fet èmfasi als nostres clients sobre la importància de preservar la història que té cada joia, a l'hora de transformar-la o reciclar-la en una peça més actual, sense desprendre's d'aquesta càrrega emocional.

Quan parlem de CUSTOMITZAR UNA JOIA, ens referim a la transformació d'una joia antiga en una d'actual en la que, prèviament, hem personalitzat el seu disseny amb el destinatari/a. Sempre cuidem al màxim l'essència de la seva història, salvaguardant la memòria d'aquella persona que la va lluir abans que al client a qui li transformem. D'aquesta manera, garantim la sostenibilitat de les joies al llarg de l'espai del temps, reconvertint-les segon l'estil actual de la persona que l'ha de portar.

ENVIA’NS LA TEVA IDEA

Joies a mida

Vine al nostre showroom i deixa't assessorar per tal de personalitzar el disseny de la teva joia al teu gust. Tria una de les moltes pedres naturals de la nostra col·lecció (òpals, bruts d'aiguamarina, de tanzanita, de labradorita, de turmalina, de peridot, de pedra lluna o de maragda, turmalines síndria i rubelita entre d'altres) o porta-la tu mateix, i deixa´t guiar per la intuïció i sensibilitat de la Gemma per perfilar la teva Joia a la Carta. Recorda que nosaltres no escollim a les pedres. Són elles que ens escullen a nosaltres.

ENVIA’NS LA TEVA IDEA

“Envia’ns la teva idea”

Omple el formulari per si vols crear una peça a mida o si vols transformar una peça envia'ns una imatge de la peça que vols transformar i ens posarem en contacte per fer-te una proposta exclusiva.Subscriu-te a la nostra newsletter