Showroom


"Visita el nostre showroom i viu una experiencia única amb tres espais diferenciats i exclusius"

Sala Showroom

Coneixeràs de primera mà les noves peces úniques de la Gemma i viatjaràs en el temps contemplant el petit museu de joies i eines del nostre avi i el nostre pare, primera i segona generació de joiers respectivament. També podràs gaudir dels esdeveniments especials que fem pels nostres clients en exclusiva com presentacions de llibres d’escriptors de renom, tasts, maridatges de vins i caves d’autor, exposicions de pintura i fotografia i inclús obres de teatre de petit format.


Sala Personalització i Customització de Dissenys

Una sala on trobaràs un ampli ventall de possibilitats per transformar les joies que se t’han quedat desfasades o personalitzar amb la Gemma el teu disseny amb un ampli ventall de pedres exclusives de la nostra col·lecció. Si et cases podràs escollir d’entre una àmplia gamma d’aliances, solitaris i joieria per a nuvis de la nostra exposició permanent amb la possibilitat de fer-te una joia a la carta.Espai PEDRES

Una Sala on podràs viure l’experiència de remenar i triar entre collars, polseres i pedres traspassades de la nostra col·lecció personal seleccionada al llarg dels anys amb molta cura, perquè puguis escollir aquell regal especial a un preu molt raonable. Alhora descobriràs la quantitat de propietats esotèriques i medicinals que aquestes pedres ofereixen amb les explicacions acurades de la Gemma.
Deixa’t guiar per nosaltres. Et sentiràs com a casa en un espai acollidor en el centre històric de la ciutat de Barcelona. Mentre degustes una copa de cava, on bon cafè o un té, t’oferirem assessorament personalitzat i et mostrarem el ventall de possibilitats que pots aconseguir.

Subscriu-te a la nostra newsletter